Lana Clarkson Cinayeti En Kanlı Cinayet.



    Efsane yapımcının avukatları, önceden planlanmış bir cinayetin sözkonusu olmadığını, Clarkson'ın yanlışlıkla kendini vurduğunu ileri sürdü. GRAMMY ÖDÜLLÜ YAPIMCIYA 19 YIL HAPİS CEZASI Yıllar süren davalar sonucunda Los Angeles mahkemesi jürisi, 69 yaşındaki yapımcıyı ikinci dereceden cinayetten suçlu bularak 19 yıl hapse mahkum edilmesine karar verdi. Jüri ayrıca Spector'un 16 bin 811 dolar tutarındaki cenaze masraflarını ve Clarkson vakfına 9 bin 740 dolar ücret ödemesine karar verdi. 
    Lana, Phil’le 2003’te, bir müzik kulübünde tanıştı. Gecenin sonunda ikili, limuzinde Phil’in 40 mil uzaktaki evine gidiyordu. Phil’in ‘küçük kalesi’ olarak bilinen 33 odalı evinde her şey sabaha kadar normaldi. Ancak erken saatlerde Phil, kanlı elleriyle şoförünün karşısında duruyordu ve elinde silah vardı. “Sanırım birini öldürdüm” dedi. Ardından Lana’nın bedeni sandalyenin üzerinde, ağzından vurulmuş olarak bulundu. Tek kurşun ölmesine yetmişti.
    Polisler evin birçok yerinde kan buldu. Ve Phil’in ambulansı aramak yerine, acemice etrafı temizleme çabasına tanık oldular. Ünlü yapımcı, davanın başlamasını beklerken 1 milyon dolar kefaletle serbest bırakıldı. Davanın ikinci kısmındaysa suçlu bulunan Spector, 19 yıllığına hapse gönderildi. Hâlâ Kaliforniya Eyalet Hapishanesi’nde yatan Spector, şartlı salıverme günü geldiğinde 88 yaşında olacak.

0 yorum:

Yorum Gönder

yorum yazman beni sevindirir..