CAT Firması Dünyada İlk Defa Termal Kameralı Telefon Yaptı


CAT firması dünyanın ilk termal kamerasını içinde bulunduran Cep Telefonu S60 ile teknoloji piyasasında daha güçlü olmaya çalıştığını gösterdi.

Adını daha çok dayanıklı iş makinaları, ülkemiz de ise özellikle kışlık botları ile duymaya alıştığımız Caterpillar, yani bilinen adıyla CAT markası şaşırtmaya devam ediyor.
Akıllı telefon piyasasında her gün yeni bir değişimin yaşandığı günümüzde, CAT firması da daha önce çıkardığı S40 ve S50 model akıllı telefonlarıyla 'bende varım' demişti. Ancak firma bu kez teknoloji devlerinin bile aklına gelmeyen bir projeye imza attı. Ve dünyanın ilk termal kamerasını içinde bulunduran S60 ile teknoloji piyasasında daha güçlü olmaya çalıştığını gösterdi.
 
İLK KEZ BİR CEP TELEFONUNDA TERMAL KAMERA VAR
İlk kez akıllı bir telefonda kullanılan termal kamera, 15 ile 30 metre mesafeden tarama yapabilmeyi mümkün kılıyor. Sadece fotoğraf çekmekle sınırlı kalmıyor aynı zamanda 640x840 boyutlarında video çekimine de imkan tanıyor. Görünüm açısından her yeni ürününde daha iyi olmaya çalışan CAT firması, bunu S60 ile daha görünür hale getirmiş durumda.

0 yorum:

Yorum Gönder

yorum yazman beni sevindirir..